Zenefórum

A blog zenékkel kapcsolatos témákat dolgoz fel. Hifi cuccokat hasonlít össze, együttesekről ír. Itt minden új és régi a témával kapcsolatos dologról olvashatsz!!!! 2010-től több új rovat is indul. Bár az oldal nem rég indult, de szeretném ha minél többen látogatnátok és hozzászólnátok a cikkekhez.

Címkék

Utolsó kommentek

Electric Bastards

Chev Chelios 2010.02.25. 16:29

Az ELECTRIC BASTARDS nevű formáció bár nemrégiben alakult meg, igencsak arszol felfelé a ranglétrán. Több koncerten túl vannak már, igen nagy sikereket aratva.

 

Az ELECTRIC BASTARDS egy új rock 'n' roll banda. Alapítója Kőváry Péter (énekes/gitáros - NEO), Kőváry Zoltán "Buffalo" (gitár - The Trousers, ex-Amber Smith), Bien "Yell" János (énekes - ex Stallion, Idolz, Spacesh!t) és a negyedik tag Benedek Tamás (dob - NEO).
A fiúk nagy rajongói a glam/punk/rock műfajnak. Példaképeik a Mötley Crüe, Faster Pussycat, New York Dolls, Buckcherry, The Last Vegas. Egyenlőre feldolgozásokat játszanak, de az oldalukon szerepel a saját számuk is Velvet Skin címmel. Érdemes meglátogatni az oldalt és meghallgatni a számot. Szerintem nagyon jól sikerült, nekem nagy kedvencem lett.

A csapat első, bemutatkozó koncertje a 2009-es Honfoglalás rendezvénysorozat keretein belül történik, Budapesten a Gödör klubban 2009 Október 3.-án. Nemsokkal ezt követően November 15. én a Budapesti Tűzraktérben léptek fel. Legutóbbi koncertjük pedig most volt hétvégén, azaz 2010.02.20-án a Budapesti Mappa klubban a Bon Scott emlékparti keretein belül. A buliban három csapat lépett fel, a Bastards kezdte a zenélést, mellyel meghozta a kedvet a fiataloknak a bulizáshoz. Sajnos én nem voltam ott a koncerten, de nagy szerencsémre ismerem Yell-t a banda énekesét, és ő elmondta hogy remekül érezték magukat, nagyon jó volt a hangulat. A buliból egy videórészletet meg is tudtok nézni: https://www.youtube.com/watch?v=5tkV-oNGcsE

A banda következő koncertje 2010.03.31.-én Prágában lesz a Futurum Music Barban.

YELL szavaival búcsúznék: "éljen a rock'n'roll!!!!!"

Az ELECTRIC BASTARDSRÓL többet megtudhattok ha ellátogattok a honlapjukra:

http://www.myspace.com/electricbastards

Címkék: együttesek

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneforum.blog.hu/api/trackback/id/tr591789938

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tűzraktér 2010.11.08. 13:16:21

Helyszín: 1061 Bp., Hegedű u. 3. Látogatás: 2009. szeptember 24. 18:00-22:10 > Ez az egyre szaporodó biciklis társadalom fundamentalista belső keménymagjának gyűjtőhelye. Tudjátok az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása